Crazy Stadsspel en Lunch in 3 restaurants in Den Bosch

Bij dit Crazy groepsuitje in Den Bosch is inbegrepen:

 • Professionele begeleiding
 • Filmcamera tijdens het spel
 • 1 DVD met alle filmpjes thuisgestuurd
 • Uitgebreide 3-gangen lunch
 • Prijsuitreiking
 • Prijzen: 10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
  15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
  30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

  Minimum aantal personen is 10.

  Met een minder aantal?

  Reservering voor kleinere groepen: Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

  De prijs van dit Crazy Lunch uitje in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2017.
  De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

  Crazy Lunch Den Bosch

  Zoek je een uniek verjaardagsprogramma of een feestelijk vrijgezellenfeest? Gezellig eten in de oude binnenstad van Oeteldonk en af en toe wat "gekke" opdrachten uitvoeren zodat jij en je vrienden een heerlijke melige dag beleven? Reserveer de Crazy Lunch Den Bosch en doe eens een gek!

  Het spel

   Jouw gezelschap komt in 3 verschillende restaurants en na elk gerecht krijgen jullie weer een andere ludieke opdracht. Het kan van alles zijn, van een spontaan bezoekje bij iemand op de koffie of wat centen verdienen als straatmuzikant.

   Wees er gerust op dat het iets is wat je normaal niet zo snel zou doen! Alle opdrachten worden op videocamera vastgelegd en na afloop krijgen jullie een DVD thuisgestuurd met de leukste filmpjes!

   Natuurlijk reiken wij aan het beste team de uitzonderlijk gekke hoofdprijs uit die in ontvangst wordt genomen door de meligste onder jullie! Reserveer de Crazy Lunch Den Bosch en breng je verjaardag of vrijgezellenfeest tot leven!

  Hoe ziet het Crazy Lunch programma in Den Bosch er uit?

  13.00 - 14.00 Voorgerecht
  14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
  15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
  16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
  17.00 - 17.30 Nagerecht
  8.0/10 1 review

  Reviews van gasten

  Anoniem

  Met partner

  8

  Super georganiseerd !Was heel leuk, alleen spijtig dat er een evenement te doen was en daardoor alle winkels gesloten waren zodat het moeilijk was om opdrachten uit te voeren. Het was ook enorm druk. Maar we hebben wel plezier gehad, de organisatie met de restaurants is ook top verlopen. Ook Anissa, onze begeleidster was super.

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren

  Onze partner

  Algemeen

  Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

  Het evenementenbureau

  Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

  Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

  Groepsgrootte

  U kunt bij Actief Events terecht vanaf minimaal 10 personen.

  Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

  Maatwerk

  Bij dit bedrijf kunt u uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!

  Veelgestelde vragen

  Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

  Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uitjetrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

  Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uitjetrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

  Uitjetrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

  Uitjetrends.nl kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

  Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

  Ja zeker! Bij Uitjetrends.nl krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.