Spectaculaire Dinnershow in Aalsmeer - Beleef een wervelende avond vol top-entertainment

Bij deze wervelende avond uit in Aalsmeer is inbegrepen:

  • Amuses bij ontvangst
  • Aperitief Mainstreet
  • 4 gangendiner – Menu De Luxe
  • Dranken nationaal assortiment (all-inclusive)
  • Broadway Theatershow
  • Afterparty

U kunt een keuze maken uit 1 van de 4 arrangementen die alle 4 een avondvullend spektakel garanderen. Ieder arrangement bevat bovenstaande elementen, mits anders aangegeven.

Prijzen:

  • Queens - € 85,00 per persoon
  • Harlem - € 105,00 per persoon
  • Down Town - € 125,00 per persoon
  • Manhattan - € 145,00 per persoon 
  • Manhattan Piano Bar Restaurant - € 165,00 per persoon
  • VIP - € 175,00 per persoon
  • Royal VIP - € 235,75 per persoon

* Informatie over de arrangementen /rangen treft u aan onder het tabje aanbieder
Prijzen zijn exclusief € 4,75 servicekosten p.p.

Optioneel bij te boeken:

  • Voorontvangst -vanaf € 19,50 per persoon
   Ontvang uw gasten in een eigen aparte sfeervolle ruimte voorafgaand aan het diner in het Big Apple Restaurant , Down Town restaurant, Pianobar Restaurant onder het genot van drankjes en amuses

Al te boeken vanaf 2 personen en wel op de volgende data:

Er wordt voor het najaar 2020 gekeken naar nieuwe data. Zodra deze informatie beschikbaar is zullen wij deze uiteraard hier vermelden.

Wervelende avond vol top-entertainment in Aalsmeer

  Beleef een top avond uit met collega's en geniet van deze wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u de show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.

  U wordt meegenomen naar de ’s wereld meest inspirerende smeltkroes van culturen en muziekstijlen, the Big Apple. De fantastische cast en het professionele showballet brengen New Yorks bewogen geschiedenis volop tot leven.

TOP Entertainment

  Een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow staat garant voor een avond onvervalst top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een weergaloze show. De show is een tijdreis naar de smeltkroes van diverse muziekstijlen en culturen: the Big Apple. De fantastische cast – met o.a. musicalster Stanley Burleson, LA The Voices en het professionele showballet onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. De live muziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgen voor een onver­getelijke avond. Wij zijn dan ook trots u en uw gezelschap welkom te mogen heten bij deze complete avond uit.

  We ontvangen u met een aperitief in een van onze themabars waarna we u naar uw tafel begeleiden in het unieke en sfeervolle Big Apple restaurant. Hier geniet u tijdens een uitstekend 4-gangen diner van top entertainment; op het podium, tussen de tafels en soms zelfs óp de tafels. De show wordt vervolgd in ons prachtige Broadway Theater waar de LED-schermen het spectaculaire en afwisse­lende decor vormen van deze eigentijdse show. En of dat al niet genoeg is, kunt u ook nog nage­nieten tijdens de afterparty waar de sterren van de show in de diverse ruimtes optreden. De intieme en persoonlijke setting zorgen voor een bijzondere en unieke ervaring. We sluiten de avond af met een swingende Grand Finale in de foyer. Klinkt het alle­maal te mooi om waar te zijn? Seeing is believing.

Een complete avond uit

18.00 uur    Ontvangst met aperitief en amuses18.45 uur    4-gangen diner in de Big Apple
21.30 uur    Show in het Broadway Theater
22.45 uur    Afterparty met drankjes, dans & muziek23.45 uur    Grand Finale

8.3/10 3 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

8

Het einde in de hal had van mij niet gehoeven. Voegde niet echt iets toe. Eten was soms lauw ipv warm

Anoniem

Met partner

8

Wij vonden het een hele gezellige avond vullend programma en hebben heerlijk gegeten

Anoniem

Met partner

9

Namens allen kan ik melden dat we een fantastische avond hebben gehad. Zo goed verzorgd, een groots aanbod aan entertainment, helemaal top!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi

Onze partner

Algemeen

Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een show die zijn weerga niet kent. Laat u meenemen op een muzikale reis door de culturele ‘melting pot’ van de Big Apple. De fantastische cast - met o.a. het professionele showballet - onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. Dit, gecombineerd met de live muziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgt voor een onvergetelijke avond.

Informatie verschillende rangen show

Queens arrangement Maximaal 20 personen Deelnemers aan het zogenaamde Queens arrangement worden uitgenodigd plaats te nemen aan comfortabele hoge en lage tafels die staan opgesteld achter in het Big Apple restaurant, met uitzicht op het zogenaamde 2e podium. Zowel rondom het 1e (VIPS en Manhattan) als het 2e podium, vindt tussen de tafels tijdens het diner volop entertainment plaats. Arrangement, aperitief gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment). Wanneer u een Queens arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten. Upsell naar Internationaal dranken arrangement € 15 per persoon Upsell fles Prosecco aan tafel € 29.95 ( 1 fles is voor 5 personen)

Harlem arrangement Maximaal aantal gasten 64 personen. Rondom, links en rechts van het zogenaamde 2e podium achter in het Big Apple restaurant hebben wij een aantal riante hoge en lage tafels opgesteld. Zowel op het 1e als het 2e podium vindt ook tussen de tafels tijdens het diner volop entertainment plaats. Arrangement, aperitief gevolgd door een 4-gangen voortreffelijk diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment). Wanneer u een Harlem arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten. Vanaf 8 personen krijgt u bij dit arrangement een privé tafel. Upsell naar Internationaal dranken arrangement € 15,00per persoon Upsell fles Prosecco aan tafel € 29.95 ( 1 fles is voor 5 personen)

Down Town arrangement Inclusief aperitief, 4 gangen menu, softdrinks, wijn, drankjes tijdens de after party (Hollands assortiment), tevens koffie / thee na de theatershow. Ons Down Town restaurant hebben wij omgetoverd tot een prachtige dinerzaal waar u, net als in de andere locaties, kunt genieten van een heerlijk diner en uitzonderlijk entertainment. In principe geniet u van uw diner samen met andere gasten aan uw tafel. Mocht u met 8 of 10 personen zijn, dan wordt u aan een privétafel met uw gasten ingedeeld. Dit geldt in deze categorie (Down Town) uitsluitend voor 8 tot 10 personen! Tijdens het voortreffelijke diner kunt u genieten van top entertainment gevolgd door de show in het Broadway Theater en de afwisselende after party. Wanneer te weinig gasten voor dit arrangement hebben gekozen gaat dit ten koste van de ambiance en zullen wij onze gasten onderbrengen aan goede tafels in de Big Apple Upsell naar Internationaal dranken arrangement € 15 per persoon Upsell fles Prosecco aan tafel 29.95 ( 1 fles is voor 5 personen)

Manhattan arrangement De Manhattangasten worden in een aparte sfeervolle ruimte ontvangen voor het aperitief, inclusief enkele exclusieve hapjes. Vervolgens wordt aan een mooie dinertafel in het Big Apple restaurant een amuse en een voortreffelijk 4-gangen diner geserveerd, inclusief softdrinks en wijnen. Tijdens het diner vindt afwisselend entertainment met zangeressen, zangers, danseressen en dansers tussen de dinertafels plaats. Vrijwel onmiddellijk nadat u van het dessert heeft genoten wordt u uitgenodigd naar het Broadway Theater te gaan alwaar u kunt genieten van een circa 75 minuten durende zeer afwisselende show, gevolgd door de after party. Tijdens de after party serveren wij koffie / thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment). Wanneer u een Manhattan arrangement boekt zit u aan tafel met andere gasten. Vanaf 8 personen krijgt u bij dit arrangement een privé tafel. Upsell naar Internationaal dranken arrangement € 15 euro per persoon Upsell fles Prosecco aan tafel € 29,95 (1 fles is voor 5 personen).

Manhattan arrangement / Piano Bar Restaurant Wanneer u voor dit arrangement kiest verblijft u tijdens het diner in de prachtige, zeer luxe ambiance van het Piano Bar Restaurant met aan de vleugel één van onze entertainers. Tijdens het diner wordt u regelmatig verrast door artiesten en dansers uit de show en waant u zich bij tijd en wijle op een heel luxe cruiseschip. Net als op de meeste cruiseschepen wordt u wel bij andere gasten aan tafel ingedeeld. Tenzij u met minimaal 10 personen bent dan krijgt u een aparte tafel. Het arrangement bestaat uit aperitief rondom de bar, gevolgd door een amuse, 4-gangen voortreffelijk diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment). Wanneer te weinig gasten voor dit arrangement hebben gekozen gaat dit ten koste van de ambiance en zullen wij onze gasten onderbrengen aan goede tafels op de begane grond van het Big Apple restaurant. Upsell naar Internationaal dranken arrangement €15,00 per persoon Upsell fles Prosecco aan tafel € 29,95 ( 1 fles is voor 5 personen)

Brooklyn VIP arrangement Het Brooklyn Vip arrangement garandeert u de ultieme VIP beleving. U kunt voor de entree van Studio’s Aalsmeer op het vipdeck parkeren. U wordt aan een aparte incheckbalie ontvangen en begeleid naar de sfeervolle, speciale VIP aperitief ruimte, alwaar u een glas champagne en enkele exclusieve hapjes worden geserveerd. Eén van onze gastvrouwen of gastheren brengt u vervolgens naar uw privé tafel in het Big Apple restaurant alwaar u enkele amuses, gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner wordt geserveerd ‘besprenkeld’ met mooie wijnen en softdrinks uit het Hollands assortiment. Regelmatig komen danseressen, dansers, zangeressen en zangers aan uw tafel voorbij en laten u genieten van uniek topentertainment. Soms op 1 meter of minder afstand. Nadat u heeft genoten van het diner en het bijzondere entertainment zijn in het Broadway Theater de beste plaatsen midden in de zaal, niet te dicht bij het podium (i.v.m. led-schermen), voor u gereserveerd. De circa 75 minuten durende show gaat als een wervelwind aan u voorbij. Na afloop van de show staat in een aparte ruimte de koffie voor u klaar en kunt u daarna deelnemen aan de afwisselende after party gevolgd door de ‘uitzwaai’ finale. Uw parkeerkaart is in dit arrangement inbegrepen. Upsell naar Internationaal dranken arrangement € 15,00 per persoon Upsell fles Prosecco aan tafel € 29,95 ( 1 fles is voor 5 personen)

Royal VIP arrangement Maximaal 30 gasten – Bij een Royal VIP arrangement willen we graag altijd in gesprek Met de aanvragen om specifieke wensen door te spreken. Nadat u uw auto heeft geparkeerd op het vipdeck, wordt u in de foyer opgewacht door uw eigen ober of serveerster die u brengt naar de gereserveerde zitplaatsen in de stijlvolle aperitief ruimte, alwaar u wordt ontvangen met een glaasje champagne enkele amuses en overige drankjes op basis van Buitenlands gedistilleerd. Uw private attendant begeleidt u daarna naar uw dinertafel en wijkt vervolgens op gepaste afstand, niet van uw zijde, zorgt ervoor dat u gebracht wordt naar het theater en de gereserveerde stoelen in de New York Night Club, alwaar na de show ook de koffie aan u wordt geserveerd. Rond 00.00 uur neemt uw attendant afscheid van u en uw gasten en kunt u terugkijken op een fantastische avond met service op supersterren niveau. Uw parkeerkaart is in dit arrangement inbegrepen. Prijzen zijn exclusief € 4,75 servicekosten p.p.

Het programma

Na een ontvangst in de foyer met een aperitief, begint om ca. 18.45 uur de diner-voorstelling in de Big Apple van Studio's Aalsmeer.

Geniet tijdens het 4-gangen diner met volop entertainment tussen de tafels en tijdens ludieke momenten zelfs op de tafels van de lekkerste wijnen en de show. De tafels worden aan de hand van de categorieën op de parterre en 1e etage (indien geopend) van achteruit de zaal ingedeeld. Het entertainment vindt regelmatig overal in de zaal tussen de tafels plaats.

Rond 21.20 uur wordt de avond voortgezet in het Broadway Theater. Na de spetterende show waaraan wordt meegewerkt door de cast van 50 personen, nodigen wij u uit voor de gezellige afterparty in The Manhattan Nightclub en het Downtown Danscafé.

Alle muziek en zang wordt live ten gehore gebracht door de musici en solisten uit de show.

Rond middernacht wordt onze meest afwisselende dinner experience afgesloten met de "Uitzwaai" Finale in de foyer.

Tijdens de gehele avond wordt er wijn, bier en frisdrank geschonken.

Na afloop van de show in het Broadway Theater is er tevens koffie en thee aanwezig.

After party

Na de show is het echter nog niet voorbij, want dan kunt u genieten van onze after party. Niet zomaar een after party, nee een party voor ieder wat wils. Zo kunt u in de Manhattan Night Club van live ten gehore gebrachte heerlijke soul- en popsongs verzorgd door een deel van onze cast genieten. In de Pianobar treedt onze pianist/entertainer op en wanner u wilt dansen bent u van harte uitgenodigd in de Down Town Dancecorner, alwaar de muziek verzorgd wordt door onze band, zangers en zangeressen uit de show.

Rond kwart voor 12 sluiten wij af in de foyer met een sfeervolle uitzwaaifinale.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uitjetrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uitjetrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uitjetrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.